Riihimäen
 Auto-Center Oy
 Etusivu       Tuotteet & palvelut       Vaihtoautot       Yhteystiedot       

Myymme, ostamme, välitämme ja vaihdamme

Riihimäen Auto-Center on 1991 perustettu autoliike. Olemme keskittyneet ostamaan, myymään, vaihtamaan ja välittämään edullisia ja hyväkuntoisia käytettyjä autoja.

Nimemme mukaisesti toimimme Riihimäellä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille on helppo ja nopea tulla niin pääkaupungin suunnasta kuin pohjoisemmastakin.

Katso ajo-ohjeet yhteystiedot -sivulta

Edullisia ja hyväkuntoisia autoja kaikenlaisiin tarpeisiin!

Autokaupasta ja korjaamotoiminnasta kertyneillä kymmenien vuosien kokemuksella pystymme tarjoamaan erinomaisella hinta- / laatusuhteella varustettuja autoja edulliseen hintaan. Toimintamme perustuu laajaan alan osaamiseen ja kokemukseen, oikeaan hinnoitteluun ja kattavaan verkostoon autoalan toimijoita - näin pystymme toimimaan hyvin kohtuullisilla kuluilla varaston kiertäessä samalla nopeasti.

Hinta- / laatusuhde varmasti kohdallaan!

Myymme pääasiassa edullisemman hintaluokan (2.000 - 10.000 €) autoja. Tässä hintaluokassa autoilla on vielä todella korkea käyttöarvo suhteessa hankintahintaan, joka ei vaadi merkittäviä taloudellisia uhrauksia / riskejä. Myytävät autot ovat pääosin valmistettu vuosina 2000 - 2010, ollen näin myös tekniikaltaan yksinkertaisempia ja huolto- ja varaosia on saatavilla laajasti tarvikeosina järkevään hintaan. Näin auton ylläpitäminen on helppoa ja edullista. Arvonalenema ei myöskään näyttele merkittävää osaa kuluissa, kuten helposti vastaavissa uudemmissa autoissa. Mukavuus- ja turvavarusteiltaan autot ovat yleisesti hyvin nykyaikaisia - kaikkiaan järkeviä valintoja päivittäisiin liikkumistarpeisiin.

Kaikki myyntiin tulevat automme tarkastetaan omassa korjaamossamme. Vuosikatsastuksen tai suurempien huoltotöiden (esim. jakohihnasarjan uusiminen yms.) ollessa ajankohtaisia suoritamme ne ennen auton päätymistä myyntiin.


Edullinen rahoitus kaikkiin autoihimme

Meiltä saat kaikki tarvittavat kauppaan liittyvät palvelut. Ajoneuvorahoitus hoituu kauttamme kaikkiin autoihin vaivattomasti ja nopeasti. Auton hankinta onnistuu jopa ilman käsirahaa. Alle 6.000 euron luottoihin riittää myös pelkkä osakasko, joten rahoituksen myötä kohoavat käyttökulutkaan eivät tuota harmia autoa osamaksulla hankittaessa.

Kaikkiaan ajoneuvorahoitus on turvallinen ja helppo vaihtoehto auton hankintaan. Korko on luotoissa kiinteä ja kuukausittainen maksuerän suuruus on aina etukäteen tiedossa. Rahoitus edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Riittää, että olet hoitanut raha-asiasi hyvin, sinulla on vakituinen työpaikka ja riittävästi ikää (luoton määrästä riippuen 18-21 vuotta) ja täytät muut rahoitusyhtiön asettamat ehdot.

Ota yhteyttä ja pyydä edullinen rahoitustarjous myyjältä!


Yhteistyössä        ajoneuvorahoitus


Rekisteröinti ja vakuuttaminen

Auton vakuuttaminen ja rekisteröinti hoituvat myös kauttamme samalla kertaa. Teemme yhteistyötä kaikkien yleisesti tunnettujen vakuutusyhtiöiden kanssa.

Muut autoalan palvelut

Samoissa toimitiloissa kanssamme toimii myös Nesteen huoltoasema lounasravintoloineen, Autohuolto Leino & Leino Ay ja Riihimäen Rengas-Jokke Oy. Eli saat tarvittaessa myös jatkossa autoiluun liittyvät palvelut samasta liikepaikasta.

Jätä soittopyyntö täyttämällä numerosi tähän     --