Tervetuloa tutustumaan kauppaamme Riihimäellä! Liikkemme on auki arkisin 10-17
Tervetuloa tutustumaan kauppaamme Riihimäellä! Liikkemme on auki arkisin 10-17
Käsiraha alkaen 0-, euroa!

Käsiraha alkaen 0-, euroa!

Osakasko riittää alle 6000,- euron luottoihin!

Osakasko riittää alle 6000,- euron luottoihin!

Hinta / -laatusuhde varmasti kohdallaan!

Hinta / -laatusuhde varmasti kohdallaan!

Hinta- / laatusuhde varmasti kohdallaan!

Myymme pääasiassa edullisemman hintaluokan (2.000 – 10.000 €) autoja. Tässä hintaluokassa autoilla on vielä todella korkea käyttöarvo suhteessa hankintahintaan, joka ei vaadi merkittäviä taloudellisia uhrauksia / riskejä. Myytävät autot ovat pääosin valmistettu vuosina 2000 – 2010, ollen näin myös tekniikaltaan yksinkertaisempia ja huolto- ja varaosia on saatavilla laajasti tarvikeosina järkevään hintaan. Näin auton ylläpitäminen on helppoa ja edullista. Arvonalenema ei myöskään näyttele merkittävää osaa kuluissa, kuten helposti vastaavissa uudemmissa autoissa. Mukavuus- ja turvavarusteiltaan autot ovat yleisesti hyvin nykyaikaisia – kaikkiaan järkeviä valintoja päivittäisiin liikkumistarpeisiin.

Kaikki myyntiin tulevat automme tarkastetaan omassa korjaamossamme. Vuosikatsastuksen tai suurempien huoltotöiden (esim. jakohihnasarjan uusiminen yms.) ollessa ajankohtaisia suoritamme ne ennen auton päätymistä myyntiin.

Yhteistyössä SVEA Ekonomi Ajoneuvorahoitus

Meiltä saat kaikki tarvittavat kauppaan liittyvät palvelut. Ajoneuvorahoitus hoituu kauttamme kaikkiin autoihin vaivattomasti ja nopeasti. Auton hankinta onnistuu jopa ilman käsirahaa. Alle 6.000 euron luottoihin riittää myös pelkkä osakasko, joten rahoituksen myötä kohoavat käyttökulutkaan eivät tuota harmia autoa osamaksulla hankittaessa.

Kaikkiaan ajoneuvorahoitus on turvallinen ja helppo vaihtoehto auton hankintaan. Korko on luotoissa kiinteä ja kuukausittainen maksuerän suuruus on aina etukäteen tiedossa. Rahoitus edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Riittää, että olet hoitanut raha-asiasi hyvin, sinulla on vakituinen työpaikka ja riittävästi ikää (luoton määrästä riippuen 18-21 vuotta) ja täytät muut rahoitusyhtiön asettamat ehdot.

Ota yhteyttä ja pyydä edullinen rahoitustarjous myyjältä!